KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zasady naboru

Rekrutacja do Szkoły Policealnej Samorządu Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim

  • prowadzona jest dwa razy w roku: na semestr jesienny i semestr wiosenny.

Terminy rekrutacji na dany rok szkolny (na semestr jesienny i semestr wiosenny) zamieszczane są  na stronie internetowej Zespołu w zakładce – Strefa dla Kandydata „Zasady rekrutacji”

Informacje o zasadach naboru, wymaganych dokumentach i dokumenty do wypełnienia znajdują się na stronie internetowej Zespołu w zakładce - Strefa dla Kandydata „Zasady rekrutacji”

Rekrutacja do Bursy Samorządu Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim prowadzona jest raz w roku.

Terminy rekrutacji na dany rok szkolny zamieszczane są na stronie internetowej Zespołu w zakładce – Strefa dla Kandydata „Przyjęcia do Bursy”

Informacje o zasadach naboru, wymaganych dokumentach i dokumenty do wypełnienia znajdują się na stronie internetowej Zespołu w zakładce - Strefa dla Kandydata „Przyjęcia do Bursy”

Rekrutacja na Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe prowadzona jest w trakcie roku szkolnego.

Terminy rekrutacji na dany rok szkolny zamieszczane są na stronie internetowej Zespołu w zakładce – Strefa dla Kandydata „Zasady rekrutacji”

Informacje o zasadach naboru, wymaganych dokumentach i dokumenty do wypełnienia znajdują się na stronie internetowej Zespołu w zakładce - Strefa dla Kandydata „Zasady rekrutacji”

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół i Placówek Oświatowych Województwa Łódzkiego w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Iwona Gawron
data: 31-05-2019
wytworzył: Katarzyna Wójcik
data: 31-05-2019
data: 31-05-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 24